Wie zijn wij ?

Provider Software als onderdeel van Internet Realisatie richt zich op het verzorgen van wereldwijde IT oplossingen voor B2B en B2C markten. Internet Realisatie is opgericht in 1995 met een eigen visie op automatisering.

Sinds de start hebben wij een reeks van B2B applicaties ontwikkeld voor automatisering van bedrijfsprocessen. Tesamen met gespecialiseerde zakenpartners leveren wij geavanceerde diensten van consultancy tot back-end automatisering.

Bedrijfs automatisering

Voor het automatiseren en promoten van uw diensten en producten bieden wij technologie voor B2B en B2C applicaties. Van mobiele systemen tot bedrijfs-netwerken bieden wij oplossingen op maat om gebruikers de mogelijkheid te bieden om online eenvoudig en snel met uw bedrijf samen te werken.

Gegevens en proces beheer

Met geavanceerde hardware als basis van het servernet is ons webserver een krachtig middel om uw bereik en succes te vergroten via het wereldwijde web. Voor veel-eisende klanten zijn er opties zoals dedicated server(nets) of burst-enabled Cloud hosting die de kwaliteit van zakendoen in vele winstgevende manieren kan verbeteren.

Internet hosting

Met dedicated highspeed verbindingen naar het world wide web is ons servernet een van de meest stabiele ter wereld. Door middel van hoogwaardige datacenters hebben wij ons gevestigd als een internet provider van hoge kwaliteit.

Vragen of opmerkingen

Als er vragen zijn of de behoefte aan een prijsopgave voor een automatiserings project dan kunt u ons vrijblijvend een bericht sturen met de details en voorwaarden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.